Partners

Empresa especialitzada en rentat de vaixelles, cristalleria i utensilis.

Empresa líder en forns combinats i sistemes multifunció VarioCooking Center.

Sistemes Multifresh, abatedors i conservadors.

Cocinas Bonnet

Cuines i sistemes de cocció.

Especialistes en l’abatement d’alta qualitat.

Líder mundial en preparació dinàmica.

Els millors professionals al servei dels nostres clients

WINTERHALTER. Empresa especialista en Sistemes de Rentat Industrial des de 1947. Winterhalter és sinònim de qualitat, neteja i higiene al nivell més elevat, a més de la màxima seguretat en tot el procés de rentada. Aquesta és l’exigència que imposen als seus productes i la promesa que fan als seus clients.

RATIONAL. Actual líder mundial en equips de cocció professionals fou fundada al 1973 per Siegfried Meister amb 18 empleats. La companyia va produir inicialment unitats d’aire calent, fins que 20 anys més tard va presentar el primer vaporitzador combinat ClimaPlus-Control que ha anat evolucionant fins l’actual SelfCookingCenter que treballa amb programes intel·ligents de cocció.

IRINOX. Empresa nascuda d’emprenedors amb una idea, una visió pionera i una predisposició natural per satisfer les necessitats d’un mercat en evolució constant han permès a Irinox convertir-se en l’empresa líder en la producció de refrigeradors ràpids i sistemes de conservació. alta qualitat per al sector professional i domèstic i panells elèctrics d’acer inoxidable.

BONNET. Des de 1830 dissenya, fabrica i instal·la equips de cuina professionals, amb una gran dedicació als seus clients a través de la qualitat, la productivitat i el compte del medi ambient. Forma part d’ITW (Illinois Tool Works), fabricant global diversificat i una de les 100 empreses més cotitzades dels Estats Units. Subministra milers de cuines professionals a tot el món gràcies a una extensa xarxa de distribució.

NUOVAIR. Néixer de l’experiencia de la Nuovagel, els seus quaranta-cinc anys d’experiència i reunir el millor equip de professionals del sector de la refrigeració industrial, ha convertit a Nuovair en líder en la tecnologia del fred.
Tecnologia, innovació i passió per la seva feina, juntament amb un excel·lent tracte al client, són els principis que inspiren el seu dia a dia. Produeixen a Itàlia, però treballen a tot el món.
Si el que busques és millorar l’atenció i la frescor dels teus productes, organitzar la càrrega de feina diària de manera més eficient i augmentar els beneficis del teu negoci, tot al mateix temps, Nuovarir és el soci ideal. Amb ells el fred és una altra cosa.

ROBOT COUPÉ. Empresa francesa nascuda fa més de seixanta anys. Amb presència a 130 països dels 5 continents. Compromesa amb el desenvolupament sostenible del medi ambient aportant solucions per tots els sectors de la restauració comercial, col·lectiva, artesans i supermercats. L’objectiu de Robot Coupé és aconseguir millorar el dia a dia de l’usuari, guanyant temps, guanyant diners i estimulant la creativitat.

Winterhalter

El que uneix a Winterhalter i Indegamma és l’elevada exigència en buscar la solució professional, fiable i eficient en rentat per cada necessitat.

Per aconseguir tot això, Winterhalter disposa d’una completa varietat de productes formats per rentavaixelles, tractaments d’aigua, productes químics i accessoris. Indegamma és un gran coneixedor dels nostres productes pel que és capaç d’oferir un bon assessorament, una correcta planificació i un excel·lent servei.
Confiar en Winterhalter i Indegamma és garantia d’èxit.

Estem tan segurs de l’eficàcia dels nostres productes que podeu gaudir d’un rentavaixellees Winterhalter durant quinze dies sense cap despesa ni compromís. 

A més posem a la vostra disposició la nova categorització de Segells “Higiene Garantizada”, avalats per la certificació DIN 10534 de la ja disposen tots els nostres equips. Aquesta certificació acredita que, amb l’equip Winterhalter i el detergent adequat, s’aconsegueix una reducció dels gèrmens de fins a un 99,999 %, inclòs el coronavirus.

Rational

L’estreta col·laboració entre els equips de RATIONAL i INDEGAMMA es tradueix en un servei excel·lent al client des de la primera visita, assessorant de manera precisa cas a cas. Tenim en compte els reptes i la realitat de cada cuina, des d’un restaurant, escola o botiga de menjar preparat, fins a una cuina industrial d’alta producció.

La missió de RATIONAL, assegurar el màxim benefici del professional de la cuina, queda totalment integrada en el model de gestió d’INDEGAMMA.

Per descobrir la tecnologia de RATIONAL i què podria significar en el dia a dia de la seva cuina, els convidem a experimentar-lo en les nostres demostracions on posarem a prova els nostres equips. Com a xefs assessors tindrem el plaer de donar resposta a aquests reptes i buscar possibles àrees de millora.

Antonio Cano, Xef Rational

Irinox

Treballar amb l’equip d’Indegamma és tremendament senzill.

Com a empresa i professionals a Indegamma i Irinox compartim els valors que creiem necessaris per a poder tractar, assessorar i donar un servei de qualitat a tots els clients, sense descuidar un sol detall i afavorint sempre la relació humana.

Aportem valor a empreses del sector sense importar la seva grandària o estructura; aconseguim que els nostres clients assoleixin el seu objectiu, més enllà del benefici en els seus negocis.

Treballar amb Irinox i Indegamma és invertir en qualitat per sobre de tot.

Erica Tono, Area Mànager Catalunya

Bonnet

Del desig comú d’oferir al client final un producte d’excel·lència que pugui fer que estiguin satisfets i orgullosos de la nostra marca, sorgeix l’estreta relació entre Bonnet i Indegamma.

Ens assegurem de que Indegamma aprofiti la nostra experiència i els nostres coneixements per a acompanyar al client cap a la realització de projectes de cuina creats “ad hoc” sobre les diferents necessitats de cada tipus de segment: des del restaurant d’un xef estrella, fins a la cuina d’un hospital, un menjador escolar o un petit restaurant.

Indegamma també es nodreix de l’experiència dels nostres cuiners demostradors per oferir un excel·lent servei als seus client finals.

Sabrina Beati, Export Area Manager

Nuovair

Professionalitat seria la paraula per descriure la relació entre Indegamma i Nuovair. Donar el màxim servei al client és l’objectiu principal de la unió de les dues empreses.

Joves però amb molt a dir en assessorament i servei a qualsevol negoci on existeixi una manipulació alimentària.

Apostar per Indegamma i Nuovair és assegurar el present i el futur del teu negoci amb els millors professionals en el món del fred ràpid.

David Picó, Area Manager Espanya

Robot Coupe

La relació humana i professional amb Indegamma implica que som partners del mateix negoci. Ambdós tenim com a objectiu cobrir les necessitats del client aportant la nostra experiència professional.

Tenir un soci de confiança és vital pel creixement sostingut de qualsevol negoci i personalment, Indegamma m’aporta tranquil·litat i confiança, valors que compartim a Robot Coupe.

El servei que donem com fabricant, amb presència sobre el terreny i demostracions a casa del client, aporta a la relació client-distribuïdor-fabricant, valor, seguretat i innovació constants.

Verònica Frías, Area Manager Regional de Robot Coupe
Obrir Xat
Hola,
En que podem ajudar-te?